Publikavimo data: 2024-06-08
Mandarinų griežinėliai cinamono sirupe
Mandarinų griežinėliai sirupe - tai greitas ir labai skanus desertas, gaminamas iš vaisių, cukraus ir vandens. Cinamonas patiekalui suteikia išskirtinio pikantiško skonio. Šis receptas tinka ir kitiems vaisiams, todėl cukraus sirupe galite paruošti gardų obuolių, kriaušių, apelsinų ir net bananų asorti.
Žingsnis 1
Užvirkite sirupą. Vidutinio dydžio puode užvirinkite vandenį. Suberkite cukrų ir virkite dar 5 minutes. Tada į puodą supilkite karšto vyno mišinį, ciberžolę, cinamoną ir citrinos rūgštį ir palikite mišinį virti ant silpnos ugnies, kol sirupas visiškai sutirštės. Tada nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite mandarinų skilteles. Nuluptus mandarinus sudėkite į ką tik paruoštą sirupą. Tada sudėkite skilteles su sirupu į stiklainius, uždarykite dangteliais. Atvėsinkite stiklainius kambario temperatūroje.
Kategorijos