Publikavimo data: 2025-08-19
Mandarinų kremas
Mandarinų kremas - saulės šviesa skystu pavidalu! Aukštos kokybės aliejaus dėka kremas įgauna gražų saulėtą atspalvį ir puikų skonį. Mandarinai pasirinkti dėl to, kad prieš Naujuosius metus ir žiemą jų aromatas mus supa visur - ir žiemos desertuose, ir žiemos gėrimuose. Į saldžiuosius patiekalus įdėtas kremas sukels asociacijų ir prisiminimų, susijusių su žiema ir žiemos šventėmis.
Žingsnis 1
Mandarinus sumalkite mėsmale. Tam vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu ir pašalinkite odelę. Geriausia, jei prieš dėdami mandarinus per mėsmalę pašalinsite kauliukus.
Žingsnis 2
Į puodą arba nedidelį puodą suberkite miltus ir šaltą vandenį. Pastatykite ant silpnos ugnies ir nuolat maišykite, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 3
Neužvirinkite pagrindo, sudėkite susuktus mandarinus. Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Nuolat maišykite ir neleiskite jam sudegti. Mišinį pakaitinkite iki pirmojo burbuliuko.
Žingsnis 4
Išimkite šilkinį kremą iš viryklės, supilkite jį į gilų dubenį. Tada į ją įmeskite paruoštą sviestą. Dabar reikia intensyviai maišyti mišinį, kad sviestas ištirptų ir taptų vientisas. Jei yra galimybė, naudokite mažo greičio maišytuvą.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite cukraus ir dar kartą išmaišykite. Tai reiškia, kad pirmiausia paragaukite grietinėlės, įvertinkite jos skonį ir tik tada įberkite cukraus. Atminkite, kad geriau įdėti per mažai nei per daug!
Žingsnis 6
Kremo gaminimo ypatumas yra toks, kad atvėsusį kremą geriau uždengti maistine plėvele taip, kad ji liestųsi su kremu, ir padėti į šaldytuvą. Taip išsaugosite šilkinę konsistenciją be gumuliukų.
Žingsnis 7
Saulėta nuotaika garantuota! Gero apetito!
Kategorijos