Publikavimo data: 2024-06-08
Mandarinų saldainiai
Mandarinų cukruoti vaisiai, kurie gali būti laikomi uždarytame inde apie šešis mėnesius neprarasdami aromato ir skonio. Šie cukruoti vaisiai ypač skanūs prie karšto vyno ir šviežiai paruoštos kavos ar arbatos puodelio - jie visiškai pakeičia citrinos griežinėlį ir granuliuotą cukrų. Desertą galima džiovinti ir orkaitėje, ir kambario temperatūroje, ir net ant radiatorių. Cukraus kiekį galima keisti pagal savo skonį, jo pridedant arba sumažinant.
Žingsnis 1
Užvirkite sirupą. Keptuvėje sumaišykite vandenį ir cukrų, užvirinkite ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Sudėkite mandarinų skilteles, cinamoną, vėl užvirinkite ir virkite porą minučių. Mandarinus apverskite ir virkite dar 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite cukruotus mandarinus. Sudėkite mandarinų gabalėlius ant kepimo skardos ir džiovinkite, kol visiškai išdžius. Galite pasirinkti bet kurį būdą: 50 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1-2 valandas, palikdami praviras dureles; kambario temperatūroje 2-3 dienas; ant radiatoriaus - 1-2 dienas.
Kategorijos