Mandarinų uogienė su maltu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mandarinų uogienė su maltu imbieru

Mandarinų uogienė - skanus, aromatingas ir gražus skanėstas. Yra daugybė būdų, kaip ją pasigaminti. Įdėkite šiek tiek aštraus prieskonio - malto imbiero! Jis ne tik pagerins skonį, bet ir suteiks apčiuopiamos naudos organizmui - atitolins jo senėjimą, pagerins širdies veiklą, sustiprins imuninę sistemą. Mandarinų uogienė su imbieru ant stalo nepaliks abejingų
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
74 kcal.
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 1
Sutarkuokite mandarino žievelę.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 2
Mandariną nulupkite, padalykite į skilteles ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 3
Įberkite reikiamą cukraus kiekį, išmaišykite. Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių. Pastatykite ant ugnies. Virkite maišydami 20 minučių.

Žingsnis 4

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 4
Tada sudėkite maltą imbierą ir virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 5

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 5
Kol uogienė verda, nepamirškite jos išmaišyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, uogienės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos