Publikavimo data: 2025-08-17
Mandarinų uogienė su maltu imbieru
Mandarinų uogienė - skanus, aromatingas ir gražus skanėstas. Yra daugybė būdų, kaip ją pasigaminti. Įdėkite šiek tiek aštraus prieskonio - malto imbiero! Jis ne tik pagerins skonį, bet ir suteiks apčiuopiamos naudos organizmui - atitolins jo senėjimą, pagerins širdies veiklą, sustiprins imuninę sistemą. Mandarinų uogienė su imbieru ant stalo nepaliks abejingų
Žingsnis 1
Sutarkuokite mandarino žievelę.
Žingsnis 2
Mandariną nulupkite, padalykite į skilteles ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Įberkite reikiamą cukraus kiekį, išmaišykite. Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių. Pastatykite ant ugnies. Virkite maišydami 20 minučių.
Žingsnis 4
Tada sudėkite maltą imbierą ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 5
Kol uogienė verda, nepamirškite jos išmaišyti.
Kategorijos