Publikavimo data: 2025-08-18
Mandarinų uogienė su spanguolėmis
Šį receptą gavau iš vieno savo mėgstamiausio maisto tinklaraščio puslapio. Džemas greitai pagaminamas ir gaunasi labai skanus. Puikiai tinka patiekti su blynais, sūrio pyragėliais ar apkepais. Ją taip pat galite derinti su sūriu ir vynu. Išbandykite gaminti šią uogienę mandarinų sezono metu. Taip ji bus dar skanesnė.
Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite ir padalykite į 4-5 dalis.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį į puodą ir leiskite mandarinams troškintis, suberkite saldiklį ir sirupą.
Žingsnis 3
Sudėkite spanguoles, retkarčiais pamaišydami, nes mandarinai išvirs.
Žingsnis 4
Kai vanduo ir skystis išvirs, suplakite mandarinus trintuvu iki vientisos masės. Vėl užvirinkite ir išjunkite.
Kategorijos