Publikavimo data: 2024-06-08
Mandarinų žievelės saldainiai
Mandarinų žievelės saldainiai - tai saldus užkandis, tinkantis lengvam sveikam užkandžiui arba kepiniams ir desertams gardinti. Mandarinų žievelėse yra daug askorbo rūgšties, kuri stiprina imuninę ir nervų sistemą, o eteriniai aliejai mažina nuovargį ir padeda įveikti stresą. Cukruotų vaisių gaminimo procesas užima nemažai laiko, žievelių mirkymas trunka 5 dienas. Kad darbas būtų kuo lengvesnis, galite naudoti daugiafunkcinę viryklę.
Žingsnis 1
Pamirkykite mandarinų žieveles. Sudėkite mandarinų žieveles į gilų indą, užpilkite vandeniu ir palikite 5 dienoms. Kiekvieną dieną nuleiskite skystį ir užpilkite šviežiu vandeniu.
Žingsnis 2
Išvirkite žievelę. Išmirkytą mandarino žievelę sudėkite į multicooker indą, užpilkite vandeniu, įjunkite garų režimą ir nustatykite laikmatį 20 minučių. Tada dubens turinį supilkite į durklą ir nuplaukite.
Žingsnis 3
Paruoškite mandarinų cukruotus vaisius. Žievelę grąžinkite į multicookerį, užpilkite cukrumi, įpilkite vandens, nustatykite prietaiso režimą "Pilaf" ir įjunkite laikmatį 2,5 val.
Žingsnis 4
Baigkite virti cukruotus vaisius. Išimkite cukruotus vaisius iš multicookerio, padėkite ant sauso paviršiaus, kad gabaliukai nesiliestų vienas su kitu, ir palikite džiūti bent 4 valandas.
Kategorijos