Mandirmak pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Mandirmak

Mandirmakas - tai Dagestano virtuvės patiekalas, kuris yra tam tikras troškinys iš daržovių ir kiaušinių. Tradiciškai šiam patiekalui gaminti naudojamos bulvės, svogūnai ir pomidorai. Daržovės troškinamos ir užpilamos plaktais kiaušiniais. Patiekalas labai paprastas ir kartu skanus. Visi ingredientai yra sveiki, todėl mandirmakas nėra kaloringas, o tai ypač įvertins tie, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandirmak Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Mandirmak Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Mandirmak Žingsnis 3
Blanširuokite pomidorus: 1 minutei įmeskite juos į verdantį vandenį ir perkelkite į šaltą vandenį.

Žingsnis 4

Mandirmak Žingsnis 4
Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite juos pusapvaliais griežinėliais.

Žingsnis 5

Mandirmak Žingsnis 5
Į gilų dubenį įmuškite du vištų kiaušinius. Kiaušinius pasūdykite, pagardinkite pipirais ir suplakite plaktuvu.

Žingsnis 6

Mandirmak Žingsnis 6
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje 5 minutes.

Žingsnis 7

Mandirmak Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite pomidorus ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 8

Mandirmak Žingsnis 8
Sudėkite tarkuotas bulves. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ingredientus ir kepkite ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs.

Žingsnis 9

Mandirmak Žingsnis 9
Supilkite vištienos kiaušinius ir kepkite, kol patiekalas iškeps.

Žingsnis 10

Mandirmak Žingsnis 10
Patiekite mandirmaką apibarstytą smulkintais žalumynais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos