Mango sūrio pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mango sūrio pyragas

Sūrio pyragas - tai desertas, kurį gamindami galite lavinti savo vaizduotę, rinkdamiesi, iš ko pagaminti saldųjį įdarą. Pavyzdžiui, klasikinį kreminio sūrio įdarą galite pagardinti egzotišku skoniu, o sūrio pyragą papuošti želė įdaru iš prinokusių, kvapnių mango vaisių. Mangas deserto kreminiam skoniui suteiks vaisinių natų su lengva rūgštele, o kad įdaras nebūtų vandeningas ir blankus, pabandykite želatiną skiesti ne vandenyje, o persikų ar abrikosų sultyse.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mango sūrio pyragas Žingsnis 1
Paruoškite sūrio pyrago pagrindą. Sumalkite migdolus į miltus kavos malūnėliu. Giliame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, migdolų miltus, sviestą, 100 g cukraus ir rankomis sutrinkite ingredientus, kad susidarytų trupiniai. Tada įmuškite 1 vištos kiaušinį ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Mango sūrio pyragas Žingsnis 2
Iškepkite sūrio pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite sviestu. Rankomis paskirstykite tešlą po formą, suformuodami apvadą. Dėkite sūrio pyrago pagrindą į orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 3

Mango sūrio pyragas Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Patogiame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, grietinę ir 80 g cukraus. Įdėkite 2 vištų kiaušinius ir plaktuvu išplakite masę iki vientisos masės. Gautą masę supilkite ant tešlos pagrindo ir vėl pašaukite sūrio pyragą į orkaitę. Sumažinkite temperatūrą iki 160 laipsnių ir kepkite sūrio pyragą 30 minučių.

Žingsnis 4

Mango sūrio pyragas Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite želatiną ir persikų sultis ir palikite 10 minučių pastovėti. Mangų minkštimą supjaustykite gabalėliais ir sutrinkite trintuvu. Sudėkite mangų tyrę į puodą, supilkite vandenį, išbrinkusią želatiną ir pastatykite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo viryklės. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Leiskite įdarui atvėsti ir tolygiai padengkite desertą. Dėkite mangų sūrio pyragą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos