Manniki su žemės riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Manniki su žemės riešutais

Pyragas vadinamas "mannik", nes svarbiausias jo ingredientas yra manų kruopos. Mannik yra labai paprastas ir lengvai paruošiamas pyragas. Jis nėra toks kaprizingas ir visada puikiai iškepa. Jį galima paįvairinti įvairiais įdarais: uogomis, cukruotais vaisiais, džiovintais vaisiais, šokoladu ir riešutais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Manniki su žemės riešutais Žingsnis 1
Į manų kruopas ir kefyrą suberkite cukrų ir miltus, tada supilkite ištirpintą sviestą ir atsargiai išmaišykite, kad gautųsi puri tešla. Po truputį berkite miltus, kol tešla taps tirštos grietinės konsistencijos.

Žingsnis 2

Manniki su žemės riešutais Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite sviestu. Ant dugno paskleiskite maltus žemės riešutus ir per sietelį lengvai pabarstykite kakava, tada ant viršaus tolygiai paskleiskite tešlą.

Žingsnis 3

Manniki su žemės riešutais Žingsnis 3
Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių. Kol pyragas kepa, neatidarykite orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pyragai, pyragai, sotūs pyragai, Kalėdų desertai, mannikinas, namų receptai, receptų knyga, uogų pyragai, kefyro pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kefyro pyragai, kefyro pyragas, kefyro manų kruopos, kiaušinių tešla

Kategorijos