Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai

Šį receptą naudojame kiekvienais metais, nes rauginti kopūstai yra vitaminų saugykla. Raugintų kopūstų ant stalo turime visą žiemą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
150 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite kapokle medinėje formelėje.

Žingsnis 2

Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai Žingsnis 2
Morkas nulupkite, sutarkuokite.

Žingsnis 3

Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai Žingsnis 3
Sumaišykite kopūstus, morkas, druską ir cukrų, viską gerai išmaišykite ir sutrinkite rankomis. Suberkite krapų sėklas.

Žingsnis 4

Mano mėgstamiausi rauginti kopūstai Žingsnis 4
Viską sudėkite į didelį dubenį, palenkite, pridėkite drebulės lazdelę ir palikite kambario temperatūroje 1-1,5 dienos. Po to kopūstus sudėkite į stiklainius ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos