Publikavimo data: 2025-08-20
Mano mėgstamiausias jautienos plovas
Mėgstamiausias mūsų šeimos patiekalas. Štai kaip jis gaunasi toks skanus.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Pradėkite kepti svogūną, prieš tai supjaustytą pusžiedžiais, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 3
Morkas nulupkite, supjaustykite stambiais šiaudeliais ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą. Pabarstykite trupučiu druskos ir juodųjų pipirų. Kepkite 10-15 minučių, įpilkite vandens ir uždengę dangčiu virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Sudėkite ryžius, prieš tai juos nuplovę. Nemaišykite, paskleiskite juos keptuvėje. Įdėkite lauro lapų, druskos, pipirų, galite dėti mėgstamų prieskonių. Užpilkite vandeniu, kad ryžiai būtų apsemti. Ant viršaus sudėkite česnaką. Palaukite, kol išvirs.
Kategorijos