Publikavimo data: 2025-08-18
Manos košė artimiausiems žmonėms
Deja, daugelis vaikų nemėgsta kruopų košės. Todėl turiu būti išradinga, kad pamaitinčiau savo brangius sūnėnus. Mano sūnėnai tokią pozityvią manų kruopų košę valgo su dideliu malonumu ir visada prašo dar.
Žingsnis 1
Supilkite karvės pieną į puodą ir pastatykite ant viryklės. Suberkite cukrų. Kol pienas dar karštas, lėtai suberkite manų kruopas. Košę nuolat maišykite, kol ji verda. Košė virdama tirštės, o baigiant virti ant viršaus pasirodys burbuliukai, kurie rodys, kad košė jau paruošta. Išjunkite košę.
Žingsnis 2
Šaukštu išpilstykite košę į lėkštes. Į kiekvieną porciją įdėkite po gabalėlį sviesto ir vanilinio cukraus. Leiskite manų kruopoms šiek tiek sukietėti. Tuomet per kraštus išdėliokite iš anksto nuplautas sultenes.
Žingsnis 3
Viršų papuoškite supjaustytais marmelado gabalėliais. Į vidurį įdėkite bet kokią uogą.
Žingsnis 4
Papuoškite graikinių riešutų puselėmis.
Kategorijos