Mantas ant keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mantas ant keptuvės

Vienas iš populiariausių šio Centrinės Azijos patiekalo gaminimo būdų yra kepimas keptuvėje. Plona tešla padengiama plona auksine plutele, o produkto sandarumas neleidžia ištekėti sultims. Dėl to mantas tampa sultingas ir sotus. Įdaras, kuris gaminamas iš vištienos krūtinėlės, bus dar sultingesnis ir skanesnis pridėjus smulkiai supjaustytų svogūnų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas ant keptuvės Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Mantas ant keptuvės Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šviežias žoleles.

Žingsnis 3

Mantas ant keptuvės Žingsnis 3
Krūtinėlės filė susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 4

Mantas ant keptuvės Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą ir žoleles į gilų dubenį. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 5

Mantas ant keptuvės Žingsnis 5
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 6

Mantas ant keptuvės Žingsnis 6
Išmaišykite dubens turinį.

Žingsnis 7

Mantas ant keptuvės Žingsnis 7
Paimkite kitą dubenį ir supilkite į jį miltus.

Žingsnis 8

Mantas ant keptuvės Žingsnis 8
Į miltus įmuškite vištos kiaušinį ir įpilkite verdančio vandens. Gerai išminkykite tešlą.

Žingsnis 9

Mantas ant keptuvės Žingsnis 9
Iškočiokite tešlą ir suformuokite ritinį. Supjaustykite tešlą į kelis vienodo dydžio gabalėlius, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 10

Mantas ant keptuvės Žingsnis 10
Iš supjaustytų gabalėlių suformuokite rutuliukus. Iš jų iškočiokite plonus apskritimus.

Žingsnis 11

Mantas ant keptuvės Žingsnis 11
Į kiekvieno iš jų vidurį dėkite anksčiau paruoštą mėsos įdarą. Užspauskite kraštus ir suformuokite bandeles.

Žingsnis 12

Mantas ant keptuvės Žingsnis 12
Paimkite gilią keptuvę ir joje ištirpinkite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 13

Mantas ant keptuvės Žingsnis 13
Paimkite gilią keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir pradėkite kepti manti.

Žingsnis 14

Mantas ant keptuvės Žingsnis 14
Užpilkite manti verdančiu vandeniu.

Žingsnis 15

Mantas ant keptuvės Žingsnis 15
Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite manti, kol vanduo išgaruos.

Žingsnis 16

Mantas ant keptuvės Žingsnis 16
Paimkite gražią lėkštę ir sudėkite ant jos manti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos