Publikavimo data: 2025-08-18
Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa
Šis receptas man atėjo į galvą palyginti neseniai. Nusprendžiau išmėginti tradicinę mantą iš ruginių miltų ir ji pasirodė labai skani ir nekaloringa. Pabandykite pasigaminti mantą pagal mano receptą. Nesigailėsite!
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia paruošti tešlą. Pirmiausia sumaišykite kiaušinį su druska ir įpilkite 2 šaukštus vandens. Gerai išmaišykite ir tešla paruošta. Jos nereikia ilgai minkyti, nes ji yra labai lengva.
Žingsnis 2
Tada į vištienos faršą įberkite druskos, smulkiai supjaustytų krapų ir viską išmaišykite. Kad maltinukai būtų sultingesni, galite įpilti šiek tiek vandens.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą.
Žingsnis 4
Į apskritimo vidurį įdėkite maltos mėsos ir suformuokite bet kokią norimą manti formą.
Žingsnis 5
Sudėkite paruoštą manti į mantovarą ir troškinkite 25-30 minučių.
Kategorijos