Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa

Šis receptas man atėjo į galvą palyginti neseniai. Nusprendžiau išmėginti tradicinę mantą iš ruginių miltų ir ji pasirodė labai skani ir nekaloringa. Pabandykite pasigaminti mantą pagal mano receptą. Nesigailėsite!
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 1
Pirmiausia reikia paruošti tešlą. Pirmiausia sumaišykite kiaušinį su druska ir įpilkite 2 šaukštus vandens. Gerai išmaišykite ir tešla paruošta. Jos nereikia ilgai minkyti, nes ji yra labai lengva.

Žingsnis 2

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 2
Tada į vištienos faršą įberkite druskos, smulkiai supjaustytų krapų ir viską išmaišykite. Kad maltinukai būtų sultingesni, galite įpilti šiek tiek vandens.

Žingsnis 3

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą.

Žingsnis 4

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 4
Į apskritimo vidurį įdėkite maltos mėsos ir suformuokite bet kokią norimą manti formą.

Žingsnis 5

Mantas iš ruginių miltų su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 5
Sudėkite paruoštą manti į mantovarą ir troškinkite 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos