Mantas pagal mamos receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Mantas pagal mamos receptą

Mama išmokė mane gaminti mantį, kai dar mokiausi mokykloje. Mantas yra dažnas svečias ant mūsų stalo, nes jis skanus, greitas, sotus ir gardus!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, vandenį, druską, miltus, gerai išminkykite ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Mantas pagal mamos receptą Žingsnis 2
Paruoškite faršą: sumalkite mėsą, svogūną, įberkite druskos ir pipirų. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į faršą.

Žingsnis 3

Mantas pagal mamos receptą Žingsnis 3
Iš tešlos iškočiokite 8-10 cm skersmens apskritimus, į vidurį dėkite įdaro, suformuokite mantas, sudėkite jas į mantovarką ir kepkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos