Publikavimo data: 2024-03-31
Mantas puodelyje
Virtas mantas yra šiek tiek mažiau kaloringas patiekalas. Juos paruošti užtrunka neilgai, todėl puikiai tinka sotiems pietums visai šeimai. Mantas galima patiekti su įvairiais padažais, jie tinka ir su aštriais, ir su saldžiais. Šis patiekalas gali tapti jūsų mėgstamiausiu, visus recepto ingredientus galima "pakoreguoti" pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, vištos kiaušinį ir verdantį vandenį. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, smulkintas daržoves ir prieskonius pagal skonį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite iš tešlos ritinį, supjaustykite tešlą gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite rutuliuką ir iškočiokite.
Žingsnis 4
Į tešlos vidurį sudėkite mėsos įdarą. Suformuokite bandelę.
Žingsnis 5
Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite, sudėkite mantas ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Vandeniui užvirus, virkite 20-25 minutes.
Kategorijos