Mantas puodelyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mantas puodelyje

Virtas mantas yra šiek tiek mažiau kaloringas patiekalas. Juos paruošti užtrunka neilgai, todėl puikiai tinka sotiems pietums visai šeimai. Mantas galima patiekti su įvairiais padažais, jie tinka ir su aštriais, ir su saldžiais. Šis patiekalas gali tapti jūsų mėgstamiausiu, visus recepto ingredientus galima "pakoreguoti" pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas puodelyje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, vištos kiaušinį ir verdantį vandenį. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Mantas puodelyje Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, smulkintas daržoves ir prieskonius pagal skonį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mantas puodelyje Žingsnis 3
Suformuokite iš tešlos ritinį, supjaustykite tešlą gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite rutuliuką ir iškočiokite.

Žingsnis 4

Mantas puodelyje Žingsnis 4
Į tešlos vidurį sudėkite mėsos įdarą. Suformuokite bandelę.

Žingsnis 5

Mantas puodelyje Žingsnis 5
Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite, sudėkite mantas ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Vandeniui užvirus, virkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos