Mantas su antimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mantas su antimi

Išvirtas jis bus labai sotus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su antimi Žingsnis 1
Užminkykite tešlą, paruoškite antį.

Žingsnis 2

Mantas su antimi Žingsnis 2
Nupjaukite anties mėsą, supjaustykite ją mažais kubeliais (kad būtų lengviau pjaustyti, pirmiausia mėsą šiek tiek užšaldžiau). Išpjaukite viduje esančius riebalus ir sumaišykite juos su mėsa. Svogūną sumalkite blenderiu.

Žingsnis 3

Mantas su antimi Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą, svogūnus ir bulves, įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Mantas su antimi Žingsnis 4
Gaminti mažus manti. Kiekvienas gali juos pasigaminti savaip.

Žingsnis 5

Mantas su antimi Žingsnis 5
Panardinkite kiekvieną manti "dugną" į augalinį aliejų ir uždėkite ant mantovarkos (kur vanduo jau verda!). Virkite 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos