Publikavimo data: 2025-08-17
Mantas su antimi
Išvirtas jis bus labai sotus.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą, paruoškite antį.
Žingsnis 2
Nupjaukite anties mėsą, supjaustykite ją mažais kubeliais (kad būtų lengviau pjaustyti, pirmiausia mėsą šiek tiek užšaldžiau). Išpjaukite viduje esančius riebalus ir sumaišykite juos su mėsa. Svogūną sumalkite blenderiu.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą, svogūnus ir bulves, įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Gaminti mažus manti. Kiekvienas gali juos pasigaminti savaip.
Žingsnis 5
Panardinkite kiekvieną manti "dugną" į augalinį aliejų ir uždėkite ant mantovarkos (kur vanduo jau verda!). Virkite 50 minučių.
Kategorijos