Mantas su bulvėmis ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mantas su bulvėmis ir mėsa

Mano vyro mėgstamiausias patiekalas. Mantį su malta mėsa ir bulvėmis iš tiesų yra daug lengviau, nei atrodo.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su bulvėmis ir mėsa Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinį, druską ir vandenį. Suberkite miltus ir gerai išminkykite tešlą, tada palikite ją pailsėti.

Žingsnis 2

Mantas su bulvėmis ir mėsa Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite faršą. Į faršą sudėkite smulkintą svogūną, bulves (supjaustytas kubeliais), druską ir pipirus, prieskonius. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mantas su bulvėmis ir mėsa Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais, sudėkite įdarą ir suformuokite manti.

Žingsnis 4

Mantas su bulvėmis ir mėsa Žingsnis 4
Dėkite mantą ant aliejumi pateptos mantovarkos kepimo skardos ir kepkite 40-45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos