Publikavimo data: 2024-06-09
Mantas su bulvėmis ir mėsa
Mano vyro mėgstamiausias patiekalas. Mantį su malta mėsa ir bulvėmis iš tiesų yra daug lengviau, nei atrodo.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinį, druską ir vandenį. Suberkite miltus ir gerai išminkykite tešlą, tada palikite ją pailsėti.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite faršą. Į faršą sudėkite smulkintą svogūną, bulves (supjaustytas kubeliais), druską ir pipirus, prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais, sudėkite įdarą ir suformuokite manti.
Žingsnis 4
Dėkite mantą ant aliejumi pateptos mantovarkos kepimo skardos ir kepkite 40-45 minutes.
Kategorijos