Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa

Tatarstano nacionalinis patiekalas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir bulves.

Žingsnis 2

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa Žingsnis 2
Užminkykite tešlą: į miltus įberkite druskos ir vandens. Minkykite tešlą, kol ji taps sunkiai minkoma.

Žingsnis 3

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa Žingsnis 3
Sudėkite faršą.

Žingsnis 4

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa Žingsnis 4
Gaminti mantiją.

Žingsnis 5

Mantas su bulvėmis, svogūnais ir mėsa Žingsnis 5
Įpilkite vandens, mantovarką patepkite saulėgrąžų aliejumi ir padėkite ant didelės ugnies, uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos