Mantas su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mantas su kiauliena

Sultingas mantas su kiauliena - uzbekų virtuvės patiekalas. Manty yra panašūs į koldūnus, tačiau didesni ir sotesni. Mantai gali būti virti garuose, virti arba kepti. Patiekalo skonis bus skirtingas, tačiau visiškai skanus ir patrauklus. Mantų su kiauliena receptą įvertins aštrių, pikantiškų patiekalų mėgėjai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mantas su kiauliena Žingsnis 1
Tešlai ruošti dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir verdantį vandenį. Išminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Mantas su kiauliena Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, susmulkintą svogūną, česnaką, žoleles ir prieskonius pagal skonį.

Žingsnis 3

Mantas su kiauliena Žingsnis 3
Suformuokite tešlos ritinį ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite rutuliuką ir iškočiokite.

Žingsnis 4

Mantas su kiauliena Žingsnis 4
Į tešlos vidurį sudėkite mėsos įdarą. Suformuokite bandelę gerai suspausdami kraštus.

Žingsnis 5

Mantas su kiauliena Žingsnis 5
Kai vanduo užvirs, virkite manti 20-25 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos