Publikavimo data: 2024-03-31
Mantas su kiauliena
Sultingas mantas su kiauliena - uzbekų virtuvės patiekalas. Manty yra panašūs į koldūnus, tačiau didesni ir sotesni. Mantai gali būti virti garuose, virti arba kepti. Patiekalo skonis bus skirtingas, tačiau visiškai skanus ir patrauklus. Mantų su kiauliena receptą įvertins aštrių, pikantiškų patiekalų mėgėjai.
Žingsnis 1
Tešlai ruošti dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir verdantį vandenį. Išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, susmulkintą svogūną, česnaką, žoleles ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 3
Suformuokite tešlos ritinį ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite rutuliuką ir iškočiokite.
Žingsnis 4
Į tešlos vidurį sudėkite mėsos įdarą. Suformuokite bandelę gerai suspausdami kraštus.
Žingsnis 5
Kai vanduo užvirs, virkite manti 20-25 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos