Publikavimo data: 2025-08-18
Mantas su kiauliena ir jautiena
Labai skanus ir greitas
Žingsnis 1
Paruoškite faršą, nulupkite svogūnus ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą, kaip ir kiaulieną bei jautieną, tada suberkite tą patį smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį. Toliau užsiimame tešla, dėl jos nereikia jaudintis ir naudoti paruoštos tešlos. Suformuokite dešrelę ir padalykite į gabalėlius.
Žingsnis 4
Iškočiokite 10-12 cm skersmens plokštainį.
Žingsnis 5
Į plokštainio vidurį dėkite įdarą, sujunkite viršutines dalis, tada šonus, taip suformuodami voką, užspauskite kampus ir gausite tokį grožį.
Žingsnis 6
Kai visi mantovaro aukštai pripildomi mantomis ir vanduo užverda, mes drąsiai dedame savo mantas ant vandens ir po 45 minučių mūsų mantos jau yra paruoštos.
Kategorijos