Mantas su kiauliena ir jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mantas su kiauliena ir jautiena

Labai skanus ir greitas
Gaminimo laikas
2700 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 1
Paruoškite faršą, nulupkite svogūnus ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą, kaip ir kiaulieną bei jautieną, tada suberkite tą patį smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį. Toliau užsiimame tešla, dėl jos nereikia jaudintis ir naudoti paruoštos tešlos. Suformuokite dešrelę ir padalykite į gabalėlius.

Žingsnis 4

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 4
Iškočiokite 10-12 cm skersmens plokštainį.

Žingsnis 5

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 5
Į plokštainio vidurį dėkite įdarą, sujunkite viršutines dalis, tada šonus, taip suformuodami voką, užspauskite kampus ir gausite tokį grožį.

Žingsnis 6

Mantas su kiauliena ir jautiena Žingsnis 6
Kai visi mantovaro aukštai pripildomi mantomis ir vanduo užverda, mes drąsiai dedame savo mantas ant vandens ir po 45 minučių mūsų mantos jau yra paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos