Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis

Paruoštas patiekalas yra labai sultingas ir minkštas. Dėl to, kad tešla minkoma verdančiame vandenyje, ji būna nepaprastai minkšta.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis Žingsnis 1
Išsijokite miltus. Į stiklinę įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, 1 arbatinį šaukštelį saulėgrąžų aliejaus ir 200 ml verdančio vandens. Išmaišykite. Stiklinės turinį supilkite į persijotus miltus ir minkykite bent 5 minutes. Paruoštą tešlą sudėkite į maišelį ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis Žingsnis 2
Įdarui smulkiai supjaustykite nuluptas bulves ir svogūną. Į indą sudėkite maltą mėsą, druską, pipirus, bulves ir svogūnus. Išmaišykite ir į paruoštą faršą įpilkite 50 ml vandens. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite reikiamo dydžio gabalėlius. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite maltos mėsos.

Žingsnis 4

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis Žingsnis 4
Suformuokite mantą. Suspauskite kiekvieną šoną ir sujungkite kampus, kad gautųsi apskritimas.

Žingsnis 5

Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis Žingsnis 5
Paruoštą mantą padėkite ant "Multicooker" keptuvės stovo. 30 minučių virkite garuose "Garintuvo" režimu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos