Publikavimo data: 2025-08-17
Mantas su malta kiauliena, jautiena ir bulvėmis
Paruoštas patiekalas yra labai sultingas ir minkštas. Dėl to, kad tešla minkoma verdančiame vandenyje, ji būna nepaprastai minkšta.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus. Į stiklinę įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, 1 arbatinį šaukštelį saulėgrąžų aliejaus ir 200 ml verdančio vandens. Išmaišykite. Stiklinės turinį supilkite į persijotus miltus ir minkykite bent 5 minutes. Paruoštą tešlą sudėkite į maišelį ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 20 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Įdarui smulkiai supjaustykite nuluptas bulves ir svogūną. Į indą sudėkite maltą mėsą, druską, pipirus, bulves ir svogūnus. Išmaišykite ir į paruoštą faršą įpilkite 50 ml vandens. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite reikiamo dydžio gabalėlius. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite maltos mėsos.
Žingsnis 4
Suformuokite mantą. Suspauskite kiekvieną šoną ir sujungkite kampus, kad gautųsi apskritimas.
Žingsnis 5
Paruoštą mantą padėkite ant "Multicooker" keptuvės stovo. 30 minučių virkite garuose "Garintuvo" režimu.
Kategorijos