Mantas su moliūgais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Mantas su moliūgais ir mėsa

Mantas su moliūgais ir mėsa yra lengvas įprasto mantų patiekalo variantas. Mantų įdaras paprastai yra mėsa. Šiame recepte naudojami moliūgai, svogūnai ir, žinoma, malta mėsa! Įdaras gali būti bet kokios rūšies. Galite naudoti kiaulienos, jautienos ar vištienos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir supilkite į juos vandenį.

Žingsnis 2

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 2
Į jį supilkite miltus ir druską.

Žingsnis 3

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 3
Užminkykite tešlą, uždenkite ją rankšluosčiu arba maistine plėvele ir palikite "pailsėti" maždaug 10 minučių.

Žingsnis 4

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 4
Paruoškite faršą: svogūną ir moliūgą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite maltą mėsą, druską, pipirus ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Suvyniokite tešlą į kamuoliukus.

Žingsnis 6

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 6
Kiekvieną rutuliuką iškočiokite ir sudėkite įdarą.

Žingsnis 7

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 7
Suformuokite mantą.

Žingsnis 8

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 8
Leiskite manti virti mantovare apie 40 minučių. Vanduo turi virti visą laiką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos