Publikavimo data: 2024-04-14
Mantas su moliūgais ir mėsa
Mantas su moliūgais ir mėsa yra lengvas įprasto mantų patiekalo variantas. Mantų įdaras paprastai yra mėsa. Šiame recepte naudojami moliūgai, svogūnai ir, žinoma, malta mėsa! Įdaras gali būti bet kokios rūšies. Galite naudoti kiaulienos, jautienos ar vištienos.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir supilkite į juos vandenį.
Žingsnis 2
Į jį supilkite miltus ir druską.
Žingsnis 3
Užminkykite tešlą, uždenkite ją rankšluosčiu arba maistine plėvele ir palikite "pailsėti" maždaug 10 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą: svogūną ir moliūgą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite maltą mėsą, druską, pipirus ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Suvyniokite tešlą į kamuoliukus.
Žingsnis 6
Kiekvieną rutuliuką iškočiokite ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 7
Suformuokite mantą.
Žingsnis 8
Leiskite manti virti mantovare apie 40 minučių. Vanduo turi virti visą laiką.
Kategorijos