Mantas su moliūgais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mantas su moliūgais ir mėsa

Mantas gaminu su įvairiais įdaro variantais, šis yra vienas iš jų. Moliūgų mantas yra labai sultingas ir skanus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 1
Įdarui svogūnus pakepinkite svieste.

Žingsnis 2

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 2
Sumalkite moliūgą per stambią mėsmalę arba supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite įdarą su mėgstamais prieskoniais ir druska.

Žingsnis 3

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą apskritimais, paskirstykite įdarą ir sulipdykite manti.

Žingsnis 4

Mantas su moliūgais ir mėsa Žingsnis 4
30 minučių virkite manti garuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos