Marinuota skumbrė aromatiniame sūryme pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Marinuota skumbrė aromatiniame sūryme

Sūdytą skumbrę paruošti gana paprasta. Namuose marinuoti beveik visada pavyksta, svarbiausia nenukrypti nuo nurodytų druskos ir prieskonių proporcijų. Pavyzdžiui, šiame recepte, be vandens ir druskos, sūrymui taip pat naudojamas cukrus, kuris silkei suteikia šiek tiek pikantiškumo. Tokia silkė tinka prie bet kokio pavidalo bulvių, salotų, sumuštinių. Be kita ko, marinuoti namuose visada naudingiau nei leisti pinigus perkant paruoštą žuvį.
Gaminimo laikas
740 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota skumbrė aromatiniame sūryme Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską, cukrų, lauro lapą ir pipirų grūdelius. Uždekite ant ugnies, marinatą užvirinkite ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Marinuota skumbrė aromatiniame sūryme Žingsnis 2
Skumbrę supjaustykite stambiais gabalais. Sudėkite į indą, kuriame bus marinuojama žuvis. Užpilkite jį atvėsintu sūrymu, kad apsemtų, ir 12 valandų padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos