Marinuota žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuota žuvis

Marinuotą žuvį gana lengva paruošti namuose. Yra dvi paslaptys: šviežia, neužšaldyta žuvis ir geras marinatas. Žuvies marinavimo receptų yra daug. Yra ne visai įprastų variantų, pavyzdžiui, žaliojoje arbatoje ir mandarinuose. Marinavimo procesas nėra ilgas, tačiau žuvis bus visiškai paruošta tik po dviejų dienų.
Gaminimo laikas
2910 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota žuvis Žingsnis 1
Pasidarykite arbatos. Užplikykite stiprios žaliosios arbatos. 1 arbatiniam šaukšteliui užplikyti reikia 50 ml verdančio vandens. Leiskite užplikyti.

Žingsnis 2

Marinuota žuvis Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite česnaką, aštriąją papriką, sultis ir mandarinų minkštimą, druską, prieskonius (maltus juoduosius pipirus, gvazdikėlius, kvapiuosius pipirus, džiovintas petražoles, estragoną, mairūną, anyžius), arbatą, actą, aliejų ir vyną. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Marinuota žuvis Žingsnis 3
Žuvį nusiųskite marinuotis. Sudėkite rausvosios lašišos gabalėlius į stiklainį, užpilkite marinatu ir uždenkite dangteliu. Dėkite į šaltą vietą 2 dienoms. Retkarčiais turinį pamaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos