Marinuotas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuotas sūris

Marinuotą sūrį galima naudoti kaip užkandį prie vyno, dėti į salotas ir picas arba patiekti kaip užkandžių dalį. Marinuoti galima tiek minkštuosius (Adygean, tofu), tiek kietuosius (parmezano, čederio) sūrius. Kietieji sūriai yra gana tankūs ir tvirti, o minkštieji sūriai yra šiek tiek vandeningi ir primena varškę. Kad sūris įgautų pikantišką skonį ir malonų aromatą, į receptą dedama prieskonių, pavyzdžiui, raudonėlių, bazilikų ir rozmarinų. Norint suteikti sūriui gražią spalvą, galima pridėti ciberžolės arba paprikos.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
473 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
46 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotas sūris Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į nedidelį puodą supilkite augalinį aliejų. Sudėkite smulkintą česnaką ir juoduosius pipirus. Kaitinkite ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite. Suberkite raudonėlį ir rozmariną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Marinuotas sūris Žingsnis 2
Marinuokite sūrį. Sūrį supjaustykite maždaug 1 cm dydžio kubeliais. Sudėkite sūrį į stiklainį ir sumaišykite su alyvuogėmis. Supilkite karštą marinatą ir sandariai uždarykite stiklainį. Palikite visiškai atvėsti ir 24 val. padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos