Marinuoti agurkai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Marinuoti agurkai su grybais

Ingredientų prieinamumas leidžia bet kada naudoti marinuotų agurkų su grybais receptą. Rauginti grybus nėra sudėtinga, jei laikysitės nurodymų žingsnis po žingsnio. Pagrindinė konservavimo taisyklė - stiklainių ir dangtelių sterilumas. Jie būtinai turi būti termiškai apdoroti, vien nuplauti karštu vandeniu nepakanka. Blogai apdorotuose induose produktas blogai laikomas ir greitai genda.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
27 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai su grybais Žingsnis 1
Į stiklainius sudėkite daržoves ir prieskonius. Paruoštus agurkus ir grybus sandariai sudėkite į išplautus stiklainius. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po lygią dalį krapų ir česnakų. Įdėkite prieskonių (lauro lapų ir pipirų žirnelių). Į stiklainius supilkite actą, po vieną desertinį šaukštą kiekvienam litrui indo.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai su grybais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską ir cukrų. Marinatą virkite, kol cukrus ir druska ištirps, supilkite į stiklainius su grybais ir daržovėmis, uždenkite dangteliais.

Žingsnis 3

Marinuoti agurkai su grybais Žingsnis 3
Paruoškite preparatą saugojimui. Paruoštas marinuotas daržoves užkimškite, apverskite aukštyn kojomis, kad patikrintumėte dangtelių sandarumą. Palikite marinuotis tokioje padėtyje, uždengę tankiu audiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos