Marinuoti avinžirniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Marinuoti avinžirniai

Cidonijos - nuostabus vaisius, kurio visas skonis atsiskleidžia tik termiškai apdorojus. Nepaisant to, kad jis auga švelniame klimate, jam subręsti reikia daug laiko. Vasaros viduryje ant medžių galima pamatyti didelius geltonus vaisius. Tačiau tai nereiškia, kad svarainiai jau prinokę. Tai įvyks ne anksčiau kaip rugsėjo mėnesį. Prinokimo požymis yra ne dydis ir spalva, o aromatas - ryškus, kvapnus, saldus ir aštrus. Norėdami išsaugoti svarainius iki žiemos, pabandykite marinuoti vaisius pagal šį paprastą receptą.
Gaminimo laikas
745 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
56 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti avinžirniai Žingsnis 1
Paruoškite vaisius marinavimui. 2-3 minutes užpilkite svarainius verdančiu vandeniu. Sudėkite skilteles į sterilizuotus stiklainius. Į vandenį, kuriuo užpylėte svarainius, supilkite cukrų, cinamoną, gvazdikėlius ir actą. Pastatykite ant ugnies, leiskite užvirti.

Žingsnis 2

Marinuoti avinžirniai Žingsnis 2
Paruoškite marinuotus svarainius. Į stiklainius supilkite marinatą. Užsukite, uždenkite ir palikite visiškai atvėsti 12 valandų. Tada perkelkite į šaltą patalpą arba šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos