Marinuoti daikonai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Marinuoti daikonai

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti daikonai Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite daikoną ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Marinuoti daikonai Žingsnis 2
Česnako skilteles sutrinkite peiliu.

Žingsnis 3

Marinuoti daikonai Žingsnis 3
Supilkite daikono griežinėlius, česnaką su ryžių acto, sojų padažo, cukraus, druskos mišiniu ir įdėkite lauro lapą. Viską gerai išmaišykite. Uždenkite indą maistine plėvele ir palikite marinuotis.

Žingsnis 4

Marinuoti daikonai Žingsnis 4
Išimkite česnaką ir lauro lapą ir susukite daikono ritinėlius. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos