Publikavimo data: 2024-03-31
Marinuoti grybai kepimui ant grotelių
Marinuotų grybų, skirtų kepti ant grotelių, receptai yra paklausūs tarp patiekalų "su dūmais" mėgėjų. Ant žarijų kepti grybai patiks ne tik vegetariškos ar dietinės mitybos šalininkams, bet ir visiems, mėgstantiems lengvą ir maistingą maistą. Marinatas grybams gali būti paprastas - majonezas, druska ir pipirai, arba su išskirtinėmis aštriomis natomis. Kulinarinio kūrybiškumo galimybes riboja tik virėjo fantazija.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į gilų dubenį. Įpilkite majonezo, acto, aliejaus, žolelių, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir palikite 3 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus kepti ant grotelių. Kiekvieną grybą apvyniokite šoninės juostele ir suverkite ant iešmo. Procedūrą pakartokite visiems grybams.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Grybus kepkite ant grotelių iš visų pusių, kol paruduos (apytikslė kepimo trukmė 10-15 min.).
Kategorijos