Marinuoti grybai kepimui ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Marinuoti grybai kepimui ant grotelių

Marinuotų grybų, skirtų kepti ant grotelių, receptai yra paklausūs tarp patiekalų "su dūmais" mėgėjų. Ant žarijų kepti grybai patiks ne tik vegetariškos ar dietinės mitybos šalininkams, bet ir visiems, mėgstantiems lengvą ir maistingą maistą. Marinatas grybams gali būti paprastas - majonezas, druska ir pipirai, arba su išskirtinėmis aštriomis natomis. Kulinarinio kūrybiškumo galimybes riboja tik virėjo fantazija.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti grybai kepimui ant grotelių Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į gilų dubenį. Įpilkite majonezo, acto, aliejaus, žolelių, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir palikite 3 valandoms.

Žingsnis 2

Marinuoti grybai kepimui ant grotelių Žingsnis 2
Paruoškite grybus kepti ant grotelių. Kiekvieną grybą apvyniokite šoninės juostele ir suverkite ant iešmo. Procedūrą pakartokite visiems grybams.

Žingsnis 3

Marinuoti grybai kepimui ant grotelių Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Grybus kepkite ant grotelių iš visų pusių, kol paruduos (apytikslė kepimo trukmė 10-15 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos