Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti grybai su garstyčiomis
Istorikai iki šiol tebesigilina, kur pirmą kartą pasirodė skanus grybas šampinjonas. Dabar aršiausi ginčai vyksta tarp Prancūzijos ir Italijos. Tačiau žinoma, kad "champignon" iš prancūzų kalbos verčiamas kaip "grybas". Specialiai juos pradėta auginti XVII a. ir, beje, tai įvyko Prancūzijoje. Šiandien yra daugybė būdų, kaip skaniai paruošti šampinjonus. Pavyzdžiui, juos marinuoti.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sudėkite visus grybus į puodą. Užpilkite juos vandeniu. Įberkite druskos, cukraus ir kitų prieskonių. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada supilkite actą, pabarstykite česnaku. Palikite grybus virti dar 15 minučių.
Žingsnis 2
Sterilizuokite stiklainius. Sudėkite grybus į stiklainius ir užpilkite marinatu. Palikite atvėsti iki kambario temperatūros. Uždenkite dangteliu. Dėkite į šaldytuvą 120 minučių, kad prisitrauktų, arba į lentyną žiemai.
Kategorijos