Publikavimo data: 2025-08-20
Marinuoti grybai su korėjietiškomis morkomis
Pikantišką azijietišką užkandį - marinuotus grybus su korėjietiškomis morkomis - puikiai įvertins ir tie, kurie eksperimentuoja su virtuvių įvairove, ir tie, kurie rūpinasi savo sveikata. Dėl didelio baltymų kiekio grybai yra nepakeičiami metant svorį. Juose yra antioksidantų, neleidžiančių augti vėžinėms ląstelėms, fosforo, kalio ir geležies, užkertančių kelią širdies ir kraujagyslių ligoms. Grybai padeda stiprinti kaulų sistemą. Be naudingųjų savybių, grybai nestokoja stulbinančių skonių, kuriais padės įsitikinti marinuotų grybų su morkomis korėjiečių kalba receptas.
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas plonais, ilgais šiaudeliais arba sutarkuokite jas specialia tarka. Įberkite 1 šaukštelį cukraus ir ½ šaukštelio druskos, išmaišykite. Sutrinkite morkas rankomis, kad iš jų išsiskirtų sultys, sudėkite svogūną, česnaką ir prieskonius.
Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite jį ant morkų. Supilkite actą, grybus ir petražoles. Išmaišykite. Indą sandariai uždarykite ir įdėkite į šaldytuvą 10-12 valandų.
Kategorijos