Marinuoti grybai su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuoti grybai su korėjietiškomis morkomis

Pikantišką azijietišką užkandį - marinuotus grybus su korėjietiškomis morkomis - puikiai įvertins ir tie, kurie eksperimentuoja su virtuvių įvairove, ir tie, kurie rūpinasi savo sveikata. Dėl didelio baltymų kiekio grybai yra nepakeičiami metant svorį. Juose yra antioksidantų, neleidžiančių augti vėžinėms ląstelėms, fosforo, kalio ir geležies, užkertančių kelią širdies ir kraujagyslių ligoms. Grybai padeda stiprinti kaulų sistemą. Be naudingųjų savybių, grybai nestokoja stulbinančių skonių, kuriais padės įsitikinti marinuotų grybų su morkomis korėjiečių kalba receptas.
Gaminimo laikas
735 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti grybai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Supjaustykite morkas plonais, ilgais šiaudeliais arba sutarkuokite jas specialia tarka. Įberkite 1 šaukštelį cukraus ir ½ šaukštelio druskos, išmaišykite. Sutrinkite morkas rankomis, kad iš jų išsiskirtų sultys, sudėkite svogūną, česnaką ir prieskonius.

Žingsnis 2

Marinuoti grybai su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite jį ant morkų. Supilkite actą, grybus ir petražoles. Išmaišykite. Indą sandariai uždarykite ir įdėkite į šaldytuvą 10-12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos