Publikavimo data: 2025-08-17
Marinuoti kalmarai su kalendromis ir sezamo sėklomis
Pirmą kartą pabandžiau jį pagaminti ir įsimylėjau. Labai skanu.
Žingsnis 1
Nulupkite kalmarus ir virkite verdančiame vandenyje apie 1,5 minutės. Ne ilgiau, nes jie bus guminiai.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, terijakio padažą ir smulkintą česnaką. Jei mėgstate aštriai, galite įdėti aitriųjų paprikų.
Žingsnis 3
Šiek tiek atvėsinkite kalmarus ir supjaustykite juos žiedais.
Žingsnis 4
Sudėkite kalmarus į maišelį, užpilkite padažu, gerai paskirstykite, užriškite maišelį ir padėkite į šaldytuvą. Kai atvėsinsite, bus paruoštas.
Kategorijos