Marinuoti kukurūzai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuoti kukurūzai

Norėdami ilgiau išsaugoti jaunus kukurūzus, galite juos marinuoti žiemai. Tokiu atveju jo šviežumas ir naudingosios savybės išliks ilgą laiką. Marinuoti kukurūzai turi mažai kalorijų, todėl tinka tiems, kurie laikosi dietos. Ragaudami rinkitės tankias žalias kukurūzų varpas su šviesiai geltonais branduoliais.
Gaminimo laikas
355 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti kukurūzai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Puode sumaišykite vandenį, druską, pipirų žirnelius ir cukrų, pastatykite ant ugnies ir virkite, kol užvirs. Virkite dar 3 minutes, tada supilkite actą ir nukelkite puodą nuo viryklės.

Žingsnis 2

Marinuoti kukurūzai Žingsnis 2
Marinuokite kukurūzus. Supjaustytus kukurūzus sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užpilkite marinatu ir sandariai uždarykite dangteliais. Uždėkite stiklainius ant storo rankšluosčio ir palikite juos 5 valandoms. Paruoštus marinuotus kukurūzus laikykite vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos