Publikavimo data: 2024-06-08
Marinuoti lašinių gabaliukai
Sūdyti lašiniai - tai dideliais gabalais supjaustyti ir druska bei pipirais pasūdyti lašiniai. Patiekalas pasižymi sodriu ir prieskoniais prisotintu skoniu. Greitas ir paprastas patiekalas, tinkantis užkandžiams. Jį gali paruošti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Nuplautus lašinius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite dideliais gabalais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite apskritais griežinėliais. Druską sumaišykite su pipirų mišiniu.
Žingsnis 2
Kiekvieną lašinių gabalėlį iš visų pusių gausiai apibarstykite druska ir pipirais ir sandariai sudėkite į gilų indą. Padėkite indą į šaldytuvą 4 dienoms. Kai lašiniai bus sūdyti, įdėkite lašinių gabalėlius į šaldiklį.
Kategorijos