Marinuoti lašinių gabaliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Marinuoti lašinių gabaliukai

Sūdyti lašiniai - tai dideliais gabalais supjaustyti ir druska bei pipirais pasūdyti lašiniai. Patiekalas pasižymi sodriu ir prieskoniais prisotintu skoniu. Greitas ir paprastas patiekalas, tinkantis užkandžiams. Jį gali paruošti net pradedantysis.
Gaminimo laikas
5760 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
711 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
81 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (42 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti lašinių gabaliukai Žingsnis 1
Nuplautus lašinius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite dideliais gabalais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite apskritais griežinėliais. Druską sumaišykite su pipirų mišiniu.

Žingsnis 2

Marinuoti lašinių gabaliukai Žingsnis 2
Kiekvieną lašinių gabalėlį iš visų pusių gausiai apibarstykite druska ir pipirais ir sandariai sudėkite į gilų indą. Padėkite indą į šaldytuvą 4 dienoms. Kai lašiniai bus sūdyti, įdėkite lašinių gabalėlius į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos