Marinuoti mandarinai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Marinuoti mandarinai

Kvapnūs mandarinų griežinėliai ir malonus cinamono skonis - kas gali geriau sušildyti šaltą žiemos vakarą? Saldus sirupas šiame naminiame gaminyje ypač pravers, jei tai šventinė diena. Patiekalas maloniai nustebins jūsų svečius ir artimuosius ne tik savo skoniu ir kvapu, bet ir originaliu patiekimu. Beje, marinuotus mandarinus galima naudoti ne tik kaip užkandį, bet ir kaip kitų patiekalų puošmeną!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
215 kcal.
Angliavandeniai
65 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti mandarinai Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus nuo šerdies ir odelės.

Žingsnis 2

Marinuoti mandarinai Žingsnis 2
Iš anksto pripildykite jais stiklainius, nepamirškite pridėti cinamono lazdelių.

Žingsnis 3

Marinuoti mandarinai Žingsnis 3
Ant viryklės įkaitinkite vandenį ir suberkite cukrų, virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, kol jis ištirps.

Žingsnis 4

Marinuoti mandarinai Žingsnis 4
Supilkite sirupą į mandarinų ir cinamono stiklainius, palikdami 1 cm iki kraštų. Pripildykite puodą vandens ir įdėkite stiklainius. Užvirinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Marinuoti mandarinai Žingsnis 5
Iš karto uždarykite stiklainius dangteliais ir palikite mandarinus keletą valandų brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos