Publikavimo data: 2025-08-17
Marinuoti mandarinai
Kvapnūs mandarinų griežinėliai ir malonus cinamono skonis - kas gali geriau sušildyti šaltą žiemos vakarą? Saldus sirupas šiame naminiame gaminyje ypač pravers, jei tai šventinė diena. Patiekalas maloniai nustebins jūsų svečius ir artimuosius ne tik savo skoniu ir kvapu, bet ir originaliu patiekimu. Beje, marinuotus mandarinus galima naudoti ne tik kaip užkandį, bet ir kaip kitų patiekalų puošmeną!
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus nuo šerdies ir odelės.
Žingsnis 2
Iš anksto pripildykite jais stiklainius, nepamirškite pridėti cinamono lazdelių.
Žingsnis 3
Ant viryklės įkaitinkite vandenį ir suberkite cukrų, virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, kol jis ištirps.
Žingsnis 4
Supilkite sirupą į mandarinų ir cinamono stiklainius, palikdami 1 cm iki kraštų. Pripildykite puodą vandens ir įdėkite stiklainius. Užvirinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Iš karto uždarykite stiklainius dangteliais ir palikite mandarinus keletą valandų brinkti.
Kategorijos