Marinuoti obuoliai su česnakais ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Marinuoti obuoliai su česnakais ir pomidorais

Marinuoti obuoliai su česnakais ir pomidorais yra nacionalinis rusų užkandis, tinkantis kavinėms. Užkandyje gausu vitaminų ir geležies, kurių yra obuoliuose. Šis užkandis buvo išrastas viduramžiais ir buvo patiekiamas carui bei didikams. Daugeliui jis tapo mėgstamiausiu užkandžiu prie pagrindinių patiekalų ir gėrimų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
44 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti obuoliai su česnakais ir pomidorais Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite mažomis skiltelėmis. Pomidorus taip pat supjaustykite griežinėliais. Trijų litrų talpos stiklainyje sumaišykite obuolius ir pomidorus. Ant viršaus suberkite smulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Marinuoti obuoliai su česnakais ir pomidorais Žingsnis 2
Dideliame puode sumaišykite vandenį su cukrumi, druska ir actu. Į stiklainį įberkite juodųjų pipirų žirnelių ir lauro lapą. Užpilkite paruoštu marinatu. Palikite 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos