Marinuoti opiatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti opiatai

Kaip namuose marinuoti opijatus, kad jie išlaikytų savo aromatą ir skonį? Yra daug paprastų būdų. Vienas iš jų - marinavimas prieskonių ir acto marinate. Idealiausia derinti šios rūšies grybus su gvazdikėliais ir česnakais. Šie prieskoniai padeda grybams atsiskleisti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
16 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti opiatai Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Puode užvirinkite vandenį. Į jį sudėkite grybus. Užvirę nukoškite putas nuo paviršiaus. Virkite grybus ant vidutinės ugnies 20 minučių. Išvirusius grybus sudėkite į durklą ir nuplaukite po čiaupu.

Žingsnis 2

Sterilizuokite stiklainius. Nuplaukite ir nuplaukite indus su grybais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ˚C ir įdėkite juos 20 minučių.

Žingsnis 3

Marinuoti opiatai Žingsnis 3
Paruoškite marinuotus opijatus. Į puodą įpilkite vandens. Sudėkite druską, česnaką, cukrų, prieskonius ir actą. Pastatykite ant didžiausios ugnies. Kai marinatas užvirs, sudėkite į jį grybus. Kai skystis vėl užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir palikite patiekalą virti 15 minučių. Perdėkite pievagrybius į sterilizuotus stiklainius ir užpilkite marinatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, daržovių ir grybų užkandžiai, šalti užkandžiai, šaltibarščiai, grybų gaminiai, konservavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos