Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti opiatai
Kaip namuose marinuoti opijatus, kad jie išlaikytų savo aromatą ir skonį? Yra daug paprastų būdų. Vienas iš jų - marinavimas prieskonių ir acto marinate. Idealiausia derinti šios rūšies grybus su gvazdikėliais ir česnakais. Šie prieskoniai padeda grybams atsiskleisti.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Puode užvirinkite vandenį. Į jį sudėkite grybus. Užvirę nukoškite putas nuo paviršiaus. Virkite grybus ant vidutinės ugnies 20 minučių. Išvirusius grybus sudėkite į durklą ir nuplaukite po čiaupu.
Žingsnis 2
Sterilizuokite stiklainius. Nuplaukite ir nuplaukite indus su grybais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ˚C ir įdėkite juos 20 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite marinuotus opijatus. Į puodą įpilkite vandens. Sudėkite druską, česnaką, cukrų, prieskonius ir actą. Pastatykite ant didžiausios ugnies. Kai marinatas užvirs, sudėkite į jį grybus. Kai skystis vėl užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir palikite patiekalą virti 15 minučių. Perdėkite pievagrybius į sterilizuotus stiklainius ir užpilkite marinatu.
Kategorijos