Publikavimo data: 2024-06-08
Marinuoti ramentai
Tinkamame ramene sultinys verdamas atskirai, o makaronai ir priedai taip pat verdami atskirai. Ramenas su marinuotais kiaušiniais yra aiškus ir patikrintas gaminimo būdas. Atsižvelgiama ir į virimo laiką, ir į marinatą, ir į marinavimo trukmę. Kaip padažą marinavimui galite naudoti paruoštą greito paruošimo makaronų sultinį. Tačiau geriau gaminti sojų padažo, mirino ir sakės mišinį virimui. Jei pageidaujate, vietoj įprastų kiaušinių taip pat galite naudoti putpelių kiaušinius.
Žingsnis 1
Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus. Į gilų dubenį supilkite vandenį ir sojų padažą, tada įpilkite mirino ir sakės. Supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Tada į dubenį sudėkite nuluptus kiaušinius ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų. Tai optimalus marinavimo laikas, tačiau kuo ilgiau, tuo geriau.
Žingsnis 2
Išvirkite vištieną. Vištienos filė sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, sudėkite česnaką, 1 šaukštą imbiero ir žoleles. Virkite 15 minučių, tada 15-20 minučių leiskite vištienai išsivirti sultinyje. Atvėsinkite filė ir supjaustykite plonais griežinėliais arba juostelėmis.
Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Užvirinkite vištienos sultinį ir sudėkite makaronus. Makaronus virkite apie 2 minutes. Kai makaronai pradės skirstytis, išimkite juos žnyplėmis ir nusausinkite nuvarvintame sietelyje. Sultinį sumaišykite su miso pasta ir pavirkite 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Iškepkite vištieną. Sudėkite vištienos gabalėlius į keptuvę, įpilkite sojų padažo, druskos ir pipirų. Maišydami kepkite, kol skystis išgaruos, tada sudėkite medų ir sezamo sėklas. Kruopščiai išmaišykite ir maišydami kepkite 2 minutes.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami sumontuokite rameną. Į dubenį sudėkite makaronus, vištienos gabalėlius ir 2-3 šlakelius miso sultinio. Ant viršaus uždėkite pusę marinuoto kiaušinio.
Kategorijos