Publikavimo data: 2024-02-04
Marinuoti vištienos skrandžiai receptas
Vištienos skrandukus galima ne tik virti, troškinti ir kepti. Jie taip pat labai skanūs atšaldyti ir marinuoti. Marinuotas gilės galima vartoti kaip savarankišką užkandį arba dėti į salotas. Galiu lažintis, kad jūsų svečiai ne iš karto atspės, koks slaptas ingredientas ten slepiasi?
Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite skrandžius ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje (45 min.). Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą arba sutarkuokite smulkia tarka. Paruoškite maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Susmulkinkite virtus skrandukus ir sudėkite juos į dubenį. Sudėkite svogūnus, sojų padažą, cukrų, pipirus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir suberkite gilės. Supilkite česnaką, actą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždenkite dubenį su gilės vaisiais maistine plėvele ir 8 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos