Marinuoti vištienos skrandžiai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Marinuoti vištienos skrandžiai receptas

Vištienos skrandukus galima ne tik virti, troškinti ir kepti. Jie taip pat labai skanūs atšaldyti ir marinuoti. Marinuotas gilės galima vartoti kaip savarankišką užkandį arba dėti į salotas. Galiu lažintis, kad jūsų svečiai ne iš karto atspės, koks slaptas ingredientas ten slepiasi?
Gaminimo laikas
500 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti vištienos skrandžiai receptas Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite skrandžius ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje (45 min.). Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą arba sutarkuokite smulkia tarka. Paruoškite maistinę plėvelę.

Žingsnis 2

Marinuoti vištienos skrandžiai receptas Žingsnis 2
Susmulkinkite virtus skrandukus ir sudėkite juos į dubenį. Sudėkite svogūnus, sojų padažą, cukrų, pipirus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Marinuoti vištienos skrandžiai receptas Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir suberkite gilės. Supilkite česnaką, actą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Marinuoti vištienos skrandžiai receptas Žingsnis 4
Uždenkite dubenį su gilės vaisiais maistine plėvele ir 8 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos