Marinuotos kriaušės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Marinuotos kriaušės

Kriaušė vadinama sūrių karaliumi. Šis skanus grybas padeda stiprinti imuninę sistemą, normalizuoja cukraus kiekį kraujyje, reguliuoja nervų sistemą ir yra gera depresijos prevencija. Marinuotos kriaušės yra senas rusų patiekalas. Anksčiau grybus sūdydavo mediniuose kubiluose, dabar dauguma moterų mieliau renkasi žiemai ruošiamus produktus stiklainiuose. Sūdoma dviem būdais: karštai ir šaltai. Pastaruoju būdu marinuoti užtrunka trumpiau.
Gaminimo laikas
580 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
18 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos kriaušės Žingsnis 1
Išvirkite perlines kruopas. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite juos vandeniu, kad laisvai plaukiotų. Įberkite 3 valgomuosius šaukštus druskos, krapų šakeles, česnaką, lauro lapą, pipirų grūdelius. Maišykite, kol druska ištirps. Uždekite ant ugnies, užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Marinuotos kriaušės Žingsnis 2
Marinuokite kriaušes. Sudėkite grybus į stiklainius sluoksniais kepurėlėmis žemyn. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska. Pripildykite stiklainius, viršų užpilkite sūrymu. Uždenkite kaproniniais dangteliais ir palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos