Marinuotos midijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuotos midijos

Tai šviežiai užšaldytų midijų marinavimo receptas. Skonis nuostabus. Marinuotas midijas galima naudoti salotoms, picoms, suktinukams ir kitiems patiekalams. Paruoštas midijas šaldytuve galima laikyti 4 dienas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Supilkite vandenį į puodą arba puodą, įberkite druskos ir pipirų ir užvirinkite. Kai užvirs, supilkite actą ir augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Marinuotos midijos Žingsnis 2
Midijas nuplaukite šaltu vandeniu ir sudėkite į verdantį marinatą. Virkite 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Išjunkite midijas, supilkite citrinos sultis ir uždenkite dangčiu. Neatidarykite, kol jos visiškai atvės (1-2 val.)

Žingsnis 4

Midijos jau paruoštos valgyti.

Žingsnis 5

Jei norite, kad midijos labiau marinuotųsi, atvėsusias perkelkite į indą ir užpilkite tuo pačiu marinatu. Dėkite į šaldytuvą 10-12 valandų. Marinuotos midijos paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos