Marinuotos spanguolės sūryme pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Marinuotos spanguolės sūryme

Išmirkytos spanguolės yra paprastas būdas išsaugoti vitaminus ir maistingąsias medžiagas ištisus metus. Kadangi spanguolės termiškai neapdorojamos ir išlieka mėnesį, tokios formos spanguolės laikomos nepaprastai naudingomis. Uogas galima naudoti įvairiems patiekalams gaminti, nes dėl ilgo užpylimo vandenyje su cukrumi ir druska jos įgauna įdomų skonį.
Gaminimo laikas
43210 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
25 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Marinuotos spanguolės sūryme Žingsnis 1
Išplaukite spanguolių laikymo stiklainį. Kruopščiai nuplaukite spanguolių stiklainį ir dangtelį su soda, tada nuplikykite verdančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Marinuotos spanguolės sūryme Žingsnis 2
Paruoškite mirkytas spanguoles. Įdėkite spanguoles į stiklainį, užpilkite vandeniu, cukrumi ir druska. Išmaišykite, uždenkite dangteliu ir padėkite stiklainį šaltoje vietoje 1 mėnesiui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos