Publikavimo data: 2025-08-20
Marinuotos spanguolės sūryme
Išmirkytos spanguolės yra paprastas būdas išsaugoti vitaminus ir maistingąsias medžiagas ištisus metus. Kadangi spanguolės termiškai neapdorojamos ir išlieka mėnesį, tokios formos spanguolės laikomos nepaprastai naudingomis. Uogas galima naudoti įvairiems patiekalams gaminti, nes dėl ilgo užpylimo vandenyje su cukrumi ir druska jos įgauna įdomų skonį.
Žingsnis 1
Išplaukite spanguolių laikymo stiklainį. Kruopščiai nuplaukite spanguolių stiklainį ir dangtelį su soda, tada nuplikykite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite mirkytas spanguoles. Įdėkite spanguoles į stiklainį, užpilkite vandeniu, cukrumi ir druska. Išmaišykite, uždenkite dangteliu ir padėkite stiklainį šaltoje vietoje 1 mėnesiui.
Kategorijos