Publikavimo data: 2024-01-10
Maskarponės kremas receptas
Mascarpone kreminį sūrį pirmą kartą XVI a. pabaigoje pagamino Italijos Lombardijos regiono specialistai. Šiandien konditeriai jį naudoja varškės sūreliams ir kremams, skirtiems tortams ir keksiukams gaminti. Kad maskarponės kremas būtų skanus, rinkitės 33 % dvigubą grietinėlę.
Žingsnis 1
Maskarponės kremo receptui pagaminti reikės atšaldytos grietinėlės ir atšaldyto kreminio sūrio. Pasiruoškite maišytuvą ir silikoninę mentelę.
Žingsnis 2
Suplakite grietinėlę. Atvėsusią grietinėlę supilkite į gilų dubenį. Suberkite cukraus pudrą ir maišykite mikseriu nedideliu greičiu, kol cukraus pudra ištirps ir susidarys minkštos viršūnės.
Žingsnis 3
Sudėkite maskarponę. Kai būsimas maskarponės kremas sutirštės, sudėkite sūrį ir toliau maišykite nedideliu greičiu.
Žingsnis 4
Toliau maišykite grietinėlę mentele arba šaukštu, o ne mikseriu. Turėtumėte gauti vientisą kremą be gumuliukų. Niekada neperplakite mišinio mikseriu. Dėl didelio riebalų kiekio kreminis sūris pradės skyla.
Kategorijos