Maskarponės kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Maskarponės kremas receptas

Mascarpone kreminį sūrį pirmą kartą XVI a. pabaigoje pagamino Italijos Lombardijos regiono specialistai. Šiandien konditeriai jį naudoja varškės sūreliams ir kremams, skirtiems tortams ir keksiukams gaminti. Kad maskarponės kremas būtų skanus, rinkitės 33 % dvigubą grietinėlę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
367 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Maskarponės kremas receptas Žingsnis 1
Maskarponės kremo receptui pagaminti reikės atšaldytos grietinėlės ir atšaldyto kreminio sūrio. Pasiruoškite maišytuvą ir silikoninę mentelę.

Žingsnis 2

Maskarponės kremas receptas Žingsnis 2
Suplakite grietinėlę. Atvėsusią grietinėlę supilkite į gilų dubenį. Suberkite cukraus pudrą ir maišykite mikseriu nedideliu greičiu, kol cukraus pudra ištirps ir susidarys minkštos viršūnės.

Žingsnis 3

Maskarponės kremas receptas Žingsnis 3
Sudėkite maskarponę. Kai būsimas maskarponės kremas sutirštės, sudėkite sūrį ir toliau maišykite nedideliu greičiu.

Žingsnis 4

Maskarponės kremas receptas Žingsnis 4
Toliau maišykite grietinėlę mentele arba šaukštu, o ne mikseriu. Turėtumėte gauti vientisą kremą be gumuliukų. Niekada neperplakite mišinio mikseriu. Dėl didelio riebalų kiekio kreminis sūris pradės skyla.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, tortai, kremai, Kalėdų desertai, receptų knyga, grietinėlė su pienu

Kategorijos