Publikavimo data: 2024-05-25
Medaus sausainiai
Daugelis žmonių mėgsta gerti arbatą ar kavą su saldžiais desertais ar sausainiais. Tačiau kartais po ranka nėra skanėstų ir tenka ieškoti alternatyvos. Medaus sausainiai puikiai tinka popietiniam užkandžiui ar lengvam užkandžiui. Jo sudėtyje yra natūralių ingredientų, jį lengva paruošti ir jis yra labai malonaus medaus skonio. Beje, sausainiai buvo išrasti Anglijoje, tačiau pats pavadinimas kilo iš prancūzų kalbos.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Medų ir kepimo miltelius sudėkite į nedidelį puodą. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišykite, kol medus visiškai ištirps. Kai tik mišinys pradės putoti, nukelkite puodą nuo kaitlentės.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Sumaišykite kiaušinius ir cukrų ir plakite mikseriu, kol cukrus ištirps. Mišinį rankomis įmaišykite į medaus pagrindą.
Žingsnis 3
Sudėkite sausainius į kepimo formą. Į mišinį suberkite persijotus miltus ir kruopščiai išmaišykite, kad gautųsi puri tešla. Kepimo indą patepkite aliejumi, supilkite į jį tešlą ir pašaukite sausainius į 180 laipsnių Celsijaus orkaitę 45-50 minučių.
Kategorijos