Medaus uogienė iš arbūzų žievelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Medaus uogienė iš arbūzų žievelių

Arbūzų žievelių uogienė gaunasi labai švelni, saldi, tarsi cukruoti vaisiai saldžiame sirupe. Jai gaminti geriau naudoti arbūzą su stora odele. Kad skonis būtų įvairiapusiškesnis, prieš verdant į daugiafunkcinio virimo indą galima įtarkuoti citrinos ir apelsino žievelės. Taip pat galite naudoti mažiau cukraus, kad gautumėte rūgščiai saldžią uogienę.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
129 kcal.
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medaus uogienė iš arbūzų žievelių Žingsnis 1
Arbūzo žievę supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais, bet ne didesniais nei 5 cm. Sudėkite į daugiafunkcinį indą, pabarstykite cukrumi, išmaišykite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą, kad žievelės prisitrauktų sulčių.

Žingsnis 2

Medaus uogienė iš arbūzų žievelių Žingsnis 2
Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę, įjunkite "uogienės" arba "troškinio" režimą ir virkite 1 valandą. Visiškai atvėsinkite ir virkite dar 40 minučių tuo pačiu režimu, tada supilstykite į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos