Publikavimo data: 2024-05-25
Medaus uogienė iš arbūzų žievelių
Arbūzų žievelių uogienė gaunasi labai švelni, saldi, tarsi cukruoti vaisiai saldžiame sirupe. Jai gaminti geriau naudoti arbūzą su stora odele. Kad skonis būtų įvairiapusiškesnis, prieš verdant į daugiafunkcinio virimo indą galima įtarkuoti citrinos ir apelsino žievelės. Taip pat galite naudoti mažiau cukraus, kad gautumėte rūgščiai saldžią uogienę.
Žingsnis 1
Arbūzo žievę supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais, bet ne didesniais nei 5 cm. Sudėkite į daugiafunkcinį indą, pabarstykite cukrumi, išmaišykite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą, kad žievelės prisitrauktų sulčių.
Žingsnis 2
Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę, įjunkite "uogienės" arba "troškinio" režimą ir virkite 1 valandą. Visiškai atvėsinkite ir virkite dar 40 minučių tuo pačiu režimu, tada supilstykite į stiklainius.
Kategorijos