Publikavimo data: 2024-06-16
Mėgstamiausi močiutės blynai
Pagal šį receptą mano močiutė išmokė mane kepti blynus šeimai. Blyneliai visada būna minkšti ir skanūs. Jie puikiai tinka su įvairiais įdarais: su mėsa, su raudona žuvimi ir varške, su kumpiu ir sūriu arba galite juos patiekti tiesiog su uogiene ar grietine.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius. Suberkite cukrų ir druską ir gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Į dubenį supilkite kefyrą ir taip pat išmaišykite. Supilkite verdantį vandenį.
Žingsnis 3
Tada į dubenį suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Augalinį aliejų įpilkite paskutinį kartą.
Žingsnis 4
Gerai įkaitinkite blynų keptuvę. Šaukštu supilkite skystą mišinį ant keptuvės. Kepkite blynus ne ilgiau kaip po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Kategorijos