Mėgstamiausia Čingischano mėsainė. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mėgstamiausia Čingischano mėsainė.

Šį receptą išgirdau Zailiojo Alatau kalnų papėdėje iš trijų didžiųjų akysčių. Daugelį metų trys kazachai receptą laikė paslaptyje, ši mėsytė buvo patiekiama tik kilmingiems svečiams. O šiandien aš jums papasakosiu jo receptą.
Gaminimo laikas
41 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Į faršą įberkite druskos ir pipirų, suformuokite kotletą ir apkepkite jį iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Mėgstamiausia Čingischano mėsainė. Žingsnis 2
Tame pačiame aliejuje apkepkite per pusę perpjautas bandeles.

Žingsnis 3

Mėgstamiausia Čingischano mėsainė. Žingsnis 3
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Padažą užtepkite ant abiejų bandelės pusių, dėkite kotletą, svogūną, agurką, sūrį ir pomidorą, uždenkite kita bandelės puse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos