Publikavimo data: 2024-06-15
Mėgstamiausia Čingischano mėsainė.
Šį receptą išgirdau Zailiojo Alatau kalnų papėdėje iš trijų didžiųjų akysčių. Daugelį metų trys kazachai receptą laikė paslaptyje, ši mėsytė buvo patiekiama tik kilmingiems svečiams. O šiandien aš jums papasakosiu jo receptą.
Žingsnis 1
Į faršą įberkite druskos ir pipirų, suformuokite kotletą ir apkepkite jį iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Tame pačiame aliejuje apkepkite per pusę perpjautas bandeles.
Žingsnis 3
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Padažą užtepkite ant abiejų bandelės pusių, dėkite kotletą, svogūną, agurką, sūrį ir pomidorą, uždenkite kita bandelės puse.
Kategorijos