Publikavimo data: 2025-08-17
Mėgstamiausias grybų garnyras
Grybai yra puikus baltymų šaltinis. Kai man nusibosta kotletai ar vištiena, nusiperku šviežių grybų ir kepu juos orkaitėje. Pasirodo, tai nuostabus sotus ir sveikas priedas, pavyzdžiui, prie salotų vakarienei. Išbandykite ir jums tikrai patiks. O jūsų dalyvavimo gaminant reikia labai nedaug. Orkaitė atliks visą pagrindinį darbą.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir leiskite jiems nusausėti.
Žingsnis 2
Į grybus įpilkite sojų padažo, aliejaus, provanso žolelių, česnako miltelių ir grietinės. Išmaišykite, palikite pastovėti apie 15 min. Sudėkite į formą, pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 3
Kepimo metu porą kartų išimkite patiekalą iš orkaitės ir įmaišykite grybus į padažą.
Kategorijos